DU vill skriva en bok – jag hjälper dig i mål! 🌟

 

Är du konsult, föreläsare, inspiratör, coach eller entreprenör? Går du runt med en idé på en bok som din målgrupp skulle älska (och behöva!)? Vet du inte hur du ska ta dig vidare? 

Eller har du kanske redan skrivit ett utkast men behöver någon som läser och ger feedback? Kanske har du redan kommit så långt att du ska ge ut boken, men vet inte om du ska skicka den till förlag eller ge ut den själv?

Oavsett var du befinner dig på din bokresa kan det vara värdefullt med någon som vet precis vad du går igenom och som kan hjälpa dig att ta nästa steg.

 

Jag coachar företagare i att skriva böcker

Jag lyssnar på dina behov och leder dig vidare för att nå det ultimata målet – att få din bok i handen!

Boka ett kostnadsfritt samtal för att berätta om var du befinner dig just nu och vad du behöver hjälp med, så ser vi om vi är en perfect match! 

Boka samtal

My Westerdahl

Jag kände att Elin och jag klickade och att hon blev lika exalterad över min bok som jag önskade. Jag är den enda som gett ut en bok på svenska skriven i Sverige i min nisch. Det bygger mitt varumärke och min trovärdighet.   

Karl Martindahl

Att arbeta med Elin var verkligen inspirerande och en sann glädje. Hon tog mitt skrivande till oanade höjder och för mig som debutant var hennes professionalism, passion och skarpa blick för det skrivna ordet ovärderlig.  

Sandra Furulund

Jag valde att anlita Elin som min skrivcoach och på bara en session hade hon hjälpt mig att skapa klarhet i synopsis och det blev så mycket lättare att skriva boken. Elin tog mitt skrivande till nya nivåer och höjde kvaliteten på såväl texterna som innehållet. 

Ett urval av företag jag hjälpt skapa varumärkesstärkande böcker med